Reparatie auto

Passende service bij uw situatie en budget.

Team van ervaren en gespecialiseerde monteurs.

Onderhoud en service op alle merken en typen auto’s.

Als je op zoek bent naar een vakkundige reparatie voor jouw auto in de omgeving van Nijmegen, dan ben je bij Garage Frank Pluym van harte welkom. Door de ruime ervaring in het vak is jouw auto bij ons in goede handen. Ons team bestaat uit ervaren automonteurs die hun vak goed verstaan. Daarnaast hebben we de beschikking over een compleet uitgeruste werkplaats.

De reparatie van jouw auto bij Frank Pluym Nijmegen

Ongeacht om welke auto reparatie het gaat, bij Garage Frank Pluym in Nijmegen staan we voor je klaar. De auto speelt een belangrijke rol in ons leven. Het geeft ons een mate van vrijheid en brengt ons op een snelle manier naar de gewenste plaats van bestemming. Natuurlijk wil je zolang mogelijk van je auto kunnen blijven genieten. Een goed onderhoud en tijdige reparatie is daarbij onmisbaar. Auto onderdelen kunnen na verloop van tijd onderhevig zijn aan slijtage. Op het moment dat een onderdeel niet meer naar behoren werkt, heeft dat ook een negatieve invloed op de prestaties van de auto. Hierbij kun je denken aan versleten remblokken, remschijven of andere cruciale onderdelen. Voor een vakkundige auto reparatie in de omgeving van Nijmegen staat het team van Garage Frank Pluym dan ook graag voor je klaar. We repareren elk merk en type auto met hoogwaardige onderdelen. In onze professioneel uitgeruste werkplaats kunnen we elke grote of kleine reparatie succesvol uitvoeren.

 

Onze professionals werken in de omgeving van Nijmegen

Ons team bestaat uit ervaren en gediplomeerde monteurs. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij weer snel gebruik kunt maken van jouw vervoermiddel. Daarnaast ben je binnen onze garage niet alleen aan het juiste adres voor diverse reparaties, maar ook voor bandenservice, aircoservice en een algemeen periodieke keuring staan we voor je klaar. Een auto reparatie bij Garage Frank Pluym in Nijmegen staat altijd garant voor kwaliteit en service.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Daarbij kan je natuurlijk ook rekenen op een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Met een professionele auto reparatie, die je natuurlijk laat uitvoeren in de buurt van Nijmegen, ben je altijd gewaarborgd van veilige kilometers. Daarnaast blijft jouw auto in uitstekende conditie, wat de levensduur van het voertuig aanzienlijk verlengt. We voeren dan ook allerlei soorten reparaties uit, ongeacht het merk van de auto. De onderdelen die we gebruiken voor onze reparaties zijn altijd volledig afgestemd op de behoefte van het voertuig. Op deze manier kunnen we een hoge kwaliteit garanderen op reparaties en onderhoud. Uiteraard krijg je na een grondige analyse een transparante prijsopgave voor de reparatie. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je een afspraak inplannen voor reparaties, APK of heb je interesse het huren van een camper in Nijmegen? Bel voor de mogelijkheden naar 024-3227762 of stuur een mail naar info@frankpluym.nl. We beantwoorden al je vragen en plannen graag een afspraak met jou in.