Schadeherstel

Schadeherstel

Uiteraard hopen wij van harte dat uw auto geen schade oploopt. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer dit dan toch gebeurt, is het beslist geruststellend dat u alle zorgen aan ons kunt overlaten! Voor schadewerkzaamheden aan alle merken auto’s kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen de complete schadeafhandeling van u uit handen nemen. Van gesprek en bemiddeling met uw verzekeringsmaatschappij tot de uiteindelijke reparatie aan uw auto. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij zijn hierin verschillende voorwaarden. Vraag uw specifieke mogelijkheden aan een van onze medewerkers.

Onze werkplaats is zo ingericht dat wij u kunnen voorzien in de reparatie van zowel kleine als grotere schades. Mocht er onverhoopt in onze werkplaats iets niet aanwezig zijn wat noodzakelijk is om uw schade te repareren, dan hebben wij uitstekende contacten met diverse schadebedrijven die ons graag behulpzaam zijn. U merkt hier verder helemaal niets van. Garage Frank Pluym zal dit allemaal voor u verzorgen.

Contact opnemen   Afspraak maken

frank