Onderhoud / Reparatie

Onderhoud / reparatie

Het onderhoud en reparatie van uw auto, alle merken en typen op hetzelfde hoge niveau, is bij Garage Frank Pluym in goede handen. Uitstekende vakkennis en topkwaliteit onderdelen en materialen is hierin een vereiste voor ons bedrijf.

Wij voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om merk onafhankelijke service. Dit is voor u de garantie dat uw auto op alle aspecten bij ons in de beste handen is.

U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud aan uw auto. Als blijkt uit dit periodieke onderhoud dat er een reparatie noodzakelijk is wordt u hiervan vooraf op de hoogte gesteld, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Naast het periodieke onderhoud kunt u bij ons terecht als het gaat om de reparatie en/of vervanging van bijvoorbeeld: het remsysteem van uw auto, banden, uitlaten, accu’s en alle overige werkzaamheden aan uw auto.

Wij werken uitsluitend met kwaliteits onderdelen afgestemd op uw auto. Of het hierbij gaat om olie, filters, remblokken, remschijven of andere onderdelen; het is specifiek voor uw auto bestemd. 

Contact opnemen   Afspraak maken

frank 1