Occasions in Nijmegen

Op zoek naar een bedrijf waar occasions te koop zijn in de buurt van Nijmegen?  Bij Garage Frank Pluym, het autobedrijf in Nijmegen waar je prachtige occasions  kan kopen, vind je gegarandeerd de auto die je zoekt. Of je nu graag een Opel of  een Volkswagen wilt, wij hebben het. Kijk rond tussen ons aanbod of maak  gebruik van een van onze filters zodat je gericht kan zoeken.

 

 

Kies voor een van onze occasions in Nijmegen

Kom je er op de website niet helemaal uit? Bij ons autobedrijf in Nijmegen staan meerdere occasions. Ben je nieuwsgierig, kom dan eens langs om een kijkje te nemen. We vertellen je graag meer over het aanbod onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Ook als je specifieke wensen hebt kan je ons formulier op de website invullen. Dan helpen wij je met zoeken.

Je auto inleveren is ook een optie

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je auto in te leveren bij dit autobedrijf in Nijmegen, of om hem in te ruilen voor een van onze occasions. Wij kijken graag wat je auto waard is. Op deze manier krijg je een eerlijk bedrag voor je auto. Houd er rekening mee dat je verplicht bent om alles te melden, zoals eventuele schade die het voertuig heeft gehad of niet zichtbare mankementen. Naast het verhandelen van tweedehands auto’s kan je bij ons ook terecht voor camper huren en auto onderhoud.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over de occasions die we bij ons autobedrijf in de buurt van Nijmegen hebben staan? Neem dan contact op met ons en wij beantwoorden al je vragen met plezier. Je kan ons bereiken via 024-3227762 om een van onze werknemers aan de lijn te krijgen. Of stuur ons een e-mail via info@frankpluym.nl.