SCHADE HERSTEL

Onder autoschade verstaan we verschillende soorten schades. Gelukkig kunnen de schadeherstel experts van Garage Frank Pluym elke uitdaging aan!

 

 

OPTIES SCHADEHERSTEL

Behoefte aan uitgebreide informatie? Neem contact op!

Onze aanpak

Onze werkplaats is zo ingericht dat wij u kunnen voorzien in de reparatie van zowel kleine als grotere schades. Mocht er onverhoopt in onze werkplaats iets niet aanwezig zijn wat noodzakelijk is om uw schade te repareren, dan hebben wij uitstekende contacten met diverse schadebedrijven die ons graag behulpzaam zijn. U merkt hier verder helemaal niets van. Garage Frank Pluym zal dit allemaal voor u verzorgen.

Merken

Het maakt niet uit met welk merk u komt. Onze garage is een onafhankelijke garage en is daarmee bereid om ieder soort merk te behandelen naar keuze.

Schadeafhandeling

Wij kunnen de complete schadeafhandeling voor u uit handen nemen. Van gesprek en bemiddeling met uw verzekeringsmaatschappij, tot de uiteindelijke reparatie aan uw auto. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij zijn hierin verschillende voorwaarden. Vraag uw specifieke mogelijkheden aan één van onze medewerkers.

Neem nu contact op!

Onze specialisten

Alex
APK & DIAGNOSE

Peter
STORINGSTECHNICUS

Marcel
APK & DIAGNOSE