ONDERHOUD & REPARATIE

Het onderhoud en reparatie van uw auto, van alle merken en typen, is bij Garage Frank Pluym in goede handen. Uitstekende vakkennis en topkwaliteit onderdelen en materialen zijn hierin een vereiste voor ons bedrijf.

Waar wij voor staan

Occasions

Naast het onderhouden van uw auto hebben wij ook een vloot uitstekende bolides te koop staan. Op zoek naar een nieuwe auto? Neem dan een kijkje!

Toyota

Renault

Opel

Bekijk onze occasion vloot

U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud aan uw auto. Als blijkt uit dit periodieke onderhoud dat er een reparatie noodzakelijk is wordt u hiervan vooraf op de hoogte gesteld. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Naast het periodieke onderhoud kunt u bij ons terecht als het gaat om de reparatie en/of vervanging van bijvoorbeeld: het remsysteem van uw auto, banden, uitlaten, accu’s en alle overige werkzaamheden aan uw auto.

Wij werken uitsluitend met kwaliteit onderdelen afgestemd op uw auto. Of het hierbij gaat om olie, filters, remblokken, remschijven of andere onderdelen; het is specifiek voor uw auto bestemd. 

Neem nu contact op!

Onze specialisten

Charles
Allround Medewerker

Melvin
apk & diagnose technicus

Ruud

Ruud
APK & DIAGNOSE