Specialist elektrisch rijden

 

Garage Frank Pluym is officieel aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van hybride en elektrisch rijden: EDGe Mobility. Voor advies over hybride en elektrische auto’s kunt u bij ons terecht.

Keurmerk voor elektrische auto’s

 

Occasions

Naast het onderhouden van uw elektrische auto hebben wij ook een vloot uitstekende bolides te koop staan. Op zoek naar een nieuwe auto? Neem dan een kijkje!

Renault

Fiat

Toyota

Bekijk onze occasion vloot

 

Werkplaats op maat

 

Net zoals een diesel of een benzine auto, heeft een hybride of een elektrische auto ook goed onderhoud nodig. Voor uw veiligheid en ter voorkoming van hoge reparatiekosten, is het belangrijk dat u regelmatig een onderhoudsbeurt uit laat voeren. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij de werkplaats voorzien van de meest moderne apparatuur en tools. Dit geeft de monteurs de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om hybride en elektrische auto’s goed te onderhouden. 

Garage Frank Pluym is bandenpartner voor uw Tesla! Wij kunnen uw Tesla onderhouden en voorzien van de juiste banden.

 

Niet alleen voor advies en onderhoud kunt u bij ons terecht, maar ook voor het kopen van een laadpaal en het laden van uw auto. Garage Frank Pluym beschikt over een laadstation waar u, tijdens openingstijden, gebruik van kunt maken.Ook kunt u bij ons een laadpal aanschaffen. Wij komen deze dan kosteloos installeren bij u. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wilt u weten wat elektrisch rijden kost, hoe lang accu’s meegaan en wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Of heeft u misschien andere vragen voor ons? U kunt bij ons terecht met al uw vragen over elektrisch rijden! Wij adviseren en informeren u graag.

 

Neem nu contact op

Onze Specialisten

STIJN
APK & DIAGNOSE

TONNIE
APK & DIAGNOSE

MELVIN
APK & DIAGNOSE