APK in Nijmegen

Laat uw auto op tijd APK in Nijmegen keuren. Deze verplichting voorkomt u niet alleen een mogelijke boete, maar u bent er ook van verzekerd dat u weer veilig op weg kunt.

Waar wij voor staan

Occasions

Naast het onderhouden van uw auto hebben wij ook een vloot uitstekende bolides te koop staan. Op zoek naar een nieuwe auto? Neem dan een kijkje!

Renault

Fiat

Toyota

Bekijk onze occasion vloot

Onze APK monteurs volgen doorlopend cursussen om op de hoogte te blijven van de eventuele ontwikkelingen ten behoeve van deze voor u verplichte APK keuring. Wanneer u de APK van uw auto door ons laat uitvoeren bent u dus verzekerd van goed geschoolde monteurs en kennis van de eisen omtrent de APK keuring.

Op zoek naar een APK Nijmegen? Ieder jaar is uw auto toe aan de algemene periodieke keuring. Het belangrijkste aspect van auto rijden is natuurlijk dat u veilig de weg op gaat. Een onderdeel hiervan is dat uw auto tip top in orde is. De APK-keuring is niet voor niets verplicht. Het gaat immers ook om uw eigen veiligheid!

Wij zijn als garage een onafhankelijke bedrijf wat betekend dat je voor alle merken gerust langs mag komen voor een APK keuring. Wij zorgen er ook voor dat er ook de juiste materialen in de auto terechtkomen.

Neem nu contact op

Onze Specialisten

STIJN
APK & DIAGNOSE

Tonnie

TONNIE
APK & DIAGNOSE

melvin-vierkant

MELVIN
APK & DIAGNOSE