APK-Keuringen

Laat uw auto op tijd APK keuren. Deze verplichting voorkomt u niet alleen een mogelijke boete, maar u bent er ook van verzekerd dat u weer veilig op weg kunt.

Waar wij voor staan

Occasions

Naast het onderhouden van uw auto hebben wij ook een vloot uitstekende bolides te koop staan. Op zoek naar een nieuwe auto? Neem dan een kijkje!

Renault

Fiat

Toyota

Bekijk onze occasion vloot

Onze APK monteurs volgen doorlopend cursussen om op de hoogte te blijven van de eventuele ontwikkelingen ten behoeve van deze voor u verplichte APK keuring. Wanneer u de APK van uw auto door ons laat uitvoeren bent u dus verzekerd van goed geschoolde monteurs en kennis van de eisen omtrent de APK keuring.

De belangrijkste als je op de weg gaat is natuurlijk dat je veilig op de weg gaat. Een onderdeel ervan is dat je auto tip top in orde is. De APK keuring is niet voor niets verplicht. Het gaat ook om uw eigen veiligheid deze APK keuring.

Wij zijn als garage een onafhankelijke bedrijf wat betekend dat je voor alle merken gerust langs mag komen voor een APK keuring. Wij zorgen er ook voor dat er ook de juiste materialen in de auto terechtkomen.

Neem nu contact op

Onze Specialisten

Stijn-300x300

STIJN
APK & DIAGNOSE

Tonnie-1-300x300

TONNIE
APK & DIAGNOSE

melvin-vierkant

MELVIN
APK & DIAGNOSE