AIRCO SERVICE

De airconditioning. Tegenwoordig is deze niet meer weg te denken als we het over auto’s hebben. Toch nemen velen de airco voor lief, en wordt deze vaak niet goed onderhouden.

WAAROM AIRCO SERVICE

Een goede airco is veilig op weg

De airconditioninginstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden gedurende alle maanden van het jaar! De temperatuur in de auto is aangenaam en constant. Dat betekent dat je langer geconcentreerd blijft rijden en veilig op jouw bestemming aankomt.

Regelmatig onderhoud is essentieel

Voor jouw gezondheid moet je de airconditioning echter wel regelmatig laten onderhouden. Hierbij moet rekening worden gehouden met twee bijzonder belangrijke factoren: de airco verdamper en het interieurfilter. Door de airconditioninginstallatie te laten controleren en onderhouden via onze aircoservice, voorkom je het onverwacht uitvallen van de airconditioning en bespaar jij je veel ergernis. Plan daarom een aircoservice bij ons in.

Bel naar 024-3227762. Vragen? Stuur ons een mailtje via info@frankpluym.nl.

Veiliger, frisser en effectiever

Voor je veiligheid biedt de airconditioninginstallatie echter nog meer. Naast de aangename verkoeling op hete dagen zorgt de airconditioning er ook voor dat de lucht in het interieur snel wordt ontvochtigd. Dat betekent dat de ruiten in korte tijd minder beslagen zullen zijn. Een bijzonder aangenaam neveneffect is dat de lucht in het voertuig verdraagzamer is en daardoor beter is voor je gezondheid.

Neem nu contact op

Onze specialisten

Ruud

RUUD
APK & DIAGNOSE

BART
STORINGSTECHNICUS

TONNIE
APK & DIAGNOSE