Camper huren in omgeving Nijmegen

Elk jaar vertrekken duizenden Nederlanders met de camper naar het buitenland, maar ook voor een rondreis in eigen land is het gebruik van een camper geschikt. Een camper bied je een comfortabel en luxe onderkomen, maar tegelijkertijd ook een voertuig. Dit geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Als je per camper reist, heb je een slaapplaats én diverse benodigdheden dus altijd bij de hand. In tegenstelling tot een caravan, is een camper ook nog eens makkelijker door het verkeer te manoeuvreren. Daarnaast ben je met een slaapplaats, een keuken en je eigen sanitair van alle gemakken voorzien. Als je graag een camper wilt huren in de omgeving van Nijmegen, ben je bij Garage Frank Pluym dan ook aan het juiste adres. Bij ons huur je de camper van je dromen voor een voordelige prijs. Uiteraard is deze compleet ingericht zodat jij direct kunt beginnen met het genieten van een welverdiende vakantie.

Camper huren in omgeving Nijmegen

Een camper huren bij Garage Frank Pluym in Nijmegen is zeer gemakkelijk. Binnen ons garagebedrijf hebben we de beschikking over diverse soorten campers. Deze campers zijn ruim opgezet en bieden maar liefst vijf zitplaatsen en vier slaapplaatsen. Als je een camper wilt huren in Nijmegen, zijn deze bij ons ook uitgerust met airconditioning, televisie, een koel- vriescombinatie, douche en een toilet. Natuurlijk vind je in onze campers ook een ruime zithoek en een keuken.

Camper huren omgeving Nijmegen

Camper verhuur

Als je een camper wilt huren, kies je natuurlijk voor de camper verhuur van Garage Frank Pluym. We verhuren diverse soorten luxe uitgevoerde campers. Deze zijn compleet uitgerust zodat je zorgeloos en comfortabel aan jouw vakantie begint. Kies je voor de camper verhuur in de omgeving Nijmegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Reizen met een camper is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Heb jij er al een?

Vraag naar de voorwaarden

Dankzij onze camperverhuur in Nijmegen ben je heel jouw vakantie van alle gemakken voorzien. Als je bij ons een camper wilt huren, kun je zelfs profiteren van 220 gratis kilometers per dag. Eventueel kan je jouw camper ook nog uit laten rusten met een aantal extra’s. Denk hierbij aan een navigatiesysteem, linnengoed of zelfs een campingtafel met bijbehorende stoelen. Zo begin je onbezorgd aan de vakantie. Als je een camper wilt huren bij Garage Frank Pluym in Nijmegen, reserveer je deze eenvoudig online via onze website. Hier vul je de door jouw gewenste periode in, waarna je direct de beschikbare opties kunt bekijken. Kies voor een betrouwbare camper verhuur in Nijmegen. Heb nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@frankpluym.nl of bel om een medewerker aan de lijn te krijgen naar 024-3227762.