Aircoservice

Aircoservice

Door de airconditioninginstallatie van uw auto periodiek te laten controleren en onderhouden, voorkomt u het onverwacht uitvallen van de airconditioning en bespaart u zich veel ergernis.

De airconditioninginstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden-12 maanden per jaar! De temperatuur in de auto is aangenaam constant. Dat betekent dat u langer geconcentreerd blijft en veilig op uw bestemming aankomt.

Voor uw veiligheid biedt de airconditioninginstallatie echter nog meer. Naast de aangename verkoeling op hete dagen zorgt de airconditioning er ook voor dat de lucht in het interieur snel wordt ontvochtigd. Dat betekent dat de ruiten sneller worden ontwasemd. Een bijzonder aangenaam neveneffect is dat de ontvochtigde lucht in het voertuig ver-draagzamer en daardoor beter voor uw gezondheid is.

Voor uw gezondheid moet u de airconditioning echter wel regelmatig laten onderhouden. Hierbij moet rekening worden gehouden met twee bijzonder belangrijke factoren: de airco verdamper en het interieurfilter.

Door uw airconditioninginstallatie te laten controleren en onderhouden, voorkomt u het onverwacht uitvallen van de airconditioning en bespaart u zich veel ergernis. Daarnaast bespaart u ook nog eens geld. Het vervangen van een mechanisch beschadigde compressor kan door de noodzakelijke reiniging van het systeem en het gebruik van extra onderdelen bijvoorbeeld al snel veel geld kosten.