Aircoservice

Aircoservice

Dankzij onze aircoservice kan je jouw airconditioninginstallatie periodieklaten controleren en onderhouden. Zo voorkom je het onverwacht uitvallen van de airconditioning en bespaar je jezelf veel ergernis. Daarnaast bespaar je ook nog eens geld. Het vervangen van een mechanisch beschadigde compressor kan door de noodzakelijke reiniging van het systeem en het gebruik van extra onderdelen al snel veel geld kosten.

Waarom een aircoservice?

De airconditioninginstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden gedurende alle maanden van het jaar! De temperatuur in de auto is aangenaam en constant. Dat betekent dat je langer geconcentreerd blijft rijden en veilig op jouw bestemming aankomt. Voor je veiligheid biedt de airconditioninginstallatie echter nog meer. Naast de aangename verkoeling op hete dagen zorgt de airconditioning er ook voor dat de lucht in het interieur snel wordt ontvochtigd. Dat betekent dat de ruiten in korte tijd minder beslagen zullen zijn. Een bijzonder aangenaam neveneffect is dat de lucht in het voertuig verdraagzamer is en daardoor beter is voor je gezondheid. Naast onze aircoservice kan je bij ons ook terecht voor:

Kies voor een goede service

Voor jouw gezondheid moet je de airconditioning echter wel regelmatig laten onderhouden. Hierbij moet rekening worden gehouden met twee bijzonder belangrijke factoren: de airco verdamper en het interieurfilter. Door de airconditioninginstallatie te laten controleren en onderhouden via onze aircoservice, voorkom je het onverwacht uitvallen van de airconditioning en bespaar jij je veel ergernis. Plan daarom een aircoservice bij ons in. Bel naar 024-3227762. Als je nog vragen hebt bereik je ons via info@frankpluym.nl.