Schadeherstel

Schadeherstel Frank Pluym

Uiteraard hopen wij van harte dat uw auto geen schade oploopt. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer dit dan toch gebeurt, is het beslist geruststellend dat u alle zorgen aan ons kunt overlaten! Voor schadewerkzaamheden aan alle merken auto's kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen de complete schadeafhandeling van u uit handen nemen. Van gesprek en bemiddeling met uw verzekeringsmaatschappij tot de uiteindelijke reparatie aan uw auto. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij zijn hierin verschillende voorwaarden. Vraag uw specifieke mogelijkheden aan een van onze medewerkers.

Onze werkplaats is zo ingericht dat wij u kunnen voorzien in de reparatie van zowel kleine als grotere schades. Mocht er onverhoopt in onze werkplaats iets niet aanwezig zijn wat noodzakelijk is om uw schade te repareren, dan hebben wij uitstekende contacten met diverse schadebedrijven die ons graag behulpzaam zijn. U merkt hier verder helemaal niets van. Garage Frank Pluym zal dit allemaal voor u verzorgen.

 

Contact opnemen   Afspraak maken

 

 

De klant aan het woord

Toen mijn moeder overleed, nam ik haar auto over. En daarmee ook haar vertrouwde autogarage. Dat voelde niet meer dan logisch. Frank is bijzonder hartelijk, zeer betrouwbaar. Je kunt altijd bij hem terecht. Met een technisch probleem en minstens zo belangrijk, voor een praatje. Wat ik ook enorm in Frank waardeer, is zijn ondernemerschap. Hij werkt keihard, is innovatief, kiest er bewust voor groter te groeien. Zonder dat het zijn manier van werken of de sfeer in de garage beïnvloedt. Al heb ik het idee dat Monique hierin een belangrijke rol speelt. Wat zeggen ze ook alweer? Achter iedere sterke man staat een sterke vrouw.
Ingeborg Jansen

Officieël onderdeel van

Onderdeel van Bosch Autocrew

Contact

Adres:
Griftdijk 95,
6515 AE, Nijmegen
Tel:
Fax:
024-3227762
024-3606813
E-Mail:
Website:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.frankpluym.nl

Route via markerGoogle Maps

Over ons

Voor onderhoud en service op alle merken en typen auto's op hetzelfde hoog niveau, bent u bij ons op het goede adres.

Wij voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om merk onafhankelijke service.

Volg ons op:

JoomShaper