Onderhoud / reparatie

Onderhoud en reparatie Frank PluymHet onderhoud en reparatie van uw auto, alle merken en typen op hetzelfde hoge niveau, is bij Garage Frank Pluym in goede handen. Uitstekende vakkennis en topkwaliteit onderdelen en materialen is hierin een vereiste voor ons bedrijf.

Wij voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om merk onafhankelijke service. Dit is voor u de garantie dat uw auto op alle aspecten bij ons in de beste handen is.

U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud aan uw auto. Als blijkt uit dit periodieke onderhoud dat er een reparatie noodzakelijk is wordt u hiervan vooraf op de hoogte gesteld, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Naast het periodieke onderhoud kunt u bij ons terecht als het gaat om de reparatie en/of vervanging van bijvoorbeeld: het remsysteem van uw auto, banden, uitlaten, accu's en alle overige werkzaamheden aan uw auto.

Wij werken uitsluitend met kwaliteits onderdelen afgestemd op uw auto. Of het hierbij gaat om olie, filters, remblokken, remschijven of andere onderdelen; het is specifiek voor uw auto bestemd.

 

Contact opnemen Afspraak maken

 

 

De klant aan het woord

In mijn kwekerstijd zocht ik een garage in de buurt. Frank Pluym zat letterlijk om de hoek, ideaal. Vanaf dat moment ben ik een trouwe klant. Wat heet? Ook al mijn zes kinderen doen zaken met Frank. Vreemd is dat niet, Frank verstaat zijn vak als geen ander. Hij weet precies welke reparatie hij drie jaar geleden heeft uitgevoerd, hoort al aan het geluid van je auto wat eraan mankeert. En heel belangrijk: Frank straalt eerlijkheid en vertrouwen uit, kent zijn klanten persoonlijk. Zijn bedrijf is de afgelopen jaren gegroeid. Maar Frank? Die verandert niet. Daarin zit de grootste toegevoegde waarde.
Geert Geurts

Officieël onderdeel van

Onderdeel van Bosch Autocrew

Contact

Adres:
Griftdijk 95,
6515 AE, Nijmegen
Tel:
Fax:
024-3227762
024-3606813
E-Mail:
Website:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.frankpluym.nl

Route via markerGoogle Maps

Over ons

Voor onderhoud en service op alle merken en typen auto's op hetzelfde hoog niveau, bent u bij ons op het goede adres.

Wij voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om merk onafhankelijke service.

Volg ons op:

JoomShaper