APK keuringen

APK keuring Frank Pluym

Laat uw auto op tijd APK keuren. Deze verplichting voorkomt u niet alleen een mogelijke boete, maar u bent er ook van verzekerd dat u weer veilig op weg kunt.

Wij beschikken over een ruime werkplaats met alle apparatuur welke beschikbaar moet zijn voor het uitvoeren van de verplichte APK keuring. Uw auto wordt door ons op verschillende onderdelen uitgebreid gecontroleerd, dit zijn punten die de veiligheid van uw auto op de weg, op dat moment, garanderen. Hierbij kunt u denken aan de werking van de verlichting, correcte werking van het remsysteem en onder andere de controle aan het ophangsysteem van uw auto.

Onze APK monteurs volgen doorlopend cursussen om op de hoogte te blijven van de eventuele ontwikkelingen ten behoeve van deze voor u verplichte APK keuring. Wanneer u de APK van uw auto door ons laat uitvoeren bent u dus verzekerd van goed geschoolde monteurs en kennis van de eisen omtrent de APK keuring.

 

Contact opnemen Afspraak maken

 

 

De klant aan het woord

Ruim 10 jaar ben ik pastoor geweest in Lent, van 1985 tot 1995. Voor mijn wagenonderhoud ging ik naar de dichtstbijzijnde garage, die van Frank Pluym in toen nog de Koude Hoek. Frank bleek een echte vakman. Een geschikte vent, prettig in de omgang, heel betrouwbaar. Toen ik met pensioen ging en mijn zus en ik naar Amersfoort vertrokken, bleven we Frank en zijn garage trouw. Als vanzelfsprekend eigenlijk. Frank's hulp is onbetaalbaar, zijn adviezen zijn goud waard. Ik rij veel minder in mijn auto dan vroeger, ben een dagje ouder. Maar de tochtjes naar Garage Frank Pluym blijven een feest. Al is het alleen al vanwege de heerlijke koffie in die grote mokken.
Jan de Froe

Officieël onderdeel van

Onderdeel van Bosch Autocrew

Contact

Adres:
Griftdijk 95,
6515 AE, Nijmegen
Tel:
Fax:
024-3227762
024-3606813
E-Mail:
Website:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.frankpluym.nl

Route via markerGoogle Maps

Over ons

Voor onderhoud en service op alle merken en typen auto's op hetzelfde hoog niveau, bent u bij ons op het goede adres.

Wij voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om merk onafhankelijke service.

Volg ons op:

JoomShaper