Aircoservice

Aircoservice Frank Pluym

Door de airconditioninginstallatie van uw auto periodiek te laten controleren en onderhouden, voorkomt u het onverwacht uitvallen van de airconditioning en bespaart u zich veel ergernis.

De airconditioninginstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden-12 maanden per jaar! De temperatuur in de auto is aangenaam constant. Dat betekent dat u langer geconcentreerd blijft en veilig op uw bestemming aankomt.

Voor uw veiligheid biedt de airconditioninginstallatie echter nog meer. Naast de aangename verkoeling op hete dagen zorgt de airconditioning er ook voor dat de lucht in het interieur snel wordt ontvochtigd. Dat betekent dat de ruiten sneller worden ontwasemd. Een bijzonder aangenaam neveneffect is dat de ontvochtigde lucht in het voertuig ver-draagzamer en daardoor beter voor uw gezondheid is.

Voor uw gezondheid moet u de airconditioning echter wel regelmatig laten onderhouden. Hierbij moet rekening worden gehouden met twee bijzonder belangrijke factoren: de airco verdamper en het interieurfilter.

Door uw airconditioninginstallatie te laten controleren en onderhouden, voorkomt u het onverwacht uitvallen van de airconditioning en bespaart u zich veel ergernis. Daarnaast bespaart u ook nog eens geld. Het vervangen van een mechanisch beschadigde compressor kan door de noodzakelijke reiniging van het systeem en het gebruik van extra onderdelen bijvoorbeeld al snel veel geld kosten.

 

Contact opnemen Afspraak maken

 

 

De klant aan het woord

Als fan van Franse auto's kocht ik net na mijn studententijd een Peugeot 504, bij een Nijmeegse dealer. Ik was zoveel geld kwijt aan reparaties dat het pijn deed in mijn portemonnee. Een kennis tipte me om het in Lent te proberen, bij Frank Pluym die toen nog vanuit zijn loods aan de Spoorstraat werkte. Ook Frank bleek een liefhebber van Franse wagens, dus het klikte meteen. bovendien waren zijn prijzen veel vriendelijker en kon ik letterlijk dag en nacht bij hem terecht. Ik woon alweer jaren in Molenhoek, maar ben Frank altijd trouw gebleven. Hij zoekt precies die auto's uit die bij me passen, kent mijn rijstijl, heeft een neus voor kwaliteit. Ik vind het geweldig om als ik er ben, even de garage in te lopen en een praatje te maken. Daar rij ik graag een paar kilometer voor om.
Wies Baaten

Officieël onderdeel van

Onderdeel van Bosch Autocrew

Contact

Adres:
Griftdijk 95,
6515 AE, Nijmegen
Tel:
Fax:
024-3227762
024-3606813
E-Mail:
Website:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.frankpluym.nl

Route via markerGoogle Maps

Over ons

Voor onderhoud en service op alle merken en typen auto's op hetzelfde hoog niveau, bent u bij ons op het goede adres.

Wij voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om merk onafhankelijke service.

Volg ons op:

JoomShaper